[Cash flow - indikátor vnútornej finančnej sily podniku] - Kostková, Albína, 1951-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zameriava na aktuálnu problematiku efektívneho finančného riadenia podniku. Cieľom monografie je poskytnúť analýzu vývoja zmien v prehľade peňažných tokov vymedzením niektorých vybraných aspektov cash flow v riadení likvidity podniku.