Vedomosti, ich význam a postavenie v kontexte vybraných ISO noriem - Jergová, Natália
Efektívne zavádzanie systémov kvality, ich implementovanie a budovanie povedomia o zavedených systémoch medzi všetkými zamestnancami. Rozširovanie vedomostí a kompetentnosť zamestnancov.