Komplikovanosť štruktúry finančných derivátov - faktor rizikovosti súčasného finančného sektora - Drutarovská, Jana, 1989-
Náčrt súčasnej formy derivátových nástrojov a výrazná zmena ich povahy, ktorá si prešla postupným vývojom od obdobia ich uvedenia na trh. Pohľad na jeden z aspektov rizikovosti týchto finančných nástrojov, ktorý plynie z komplikovanosti ich súčasnej formy.