Predmet "Mežkuľturnaja kommunikacija" kak integrativnyj komponent obučenija v sisteme povyšenija kvalifikacii učitelej-rusistov slovackich škol - Dulebová, Irina
Realizácia projektu Vzdelávanie učiteľov všeobecnovzdelávacích škôl v oblasti cudzích jazykov v súlade s koncepciou lingvodidaktiky cudzích jazykov vo všeobecnovzdelávacích a stredných školách. Oblasti vzdelávania v rámci cudzích jazykov: didaktika, teória jazyka, praktické cvičenie, interkultúrna komunikácia.