Kľúčové faktory úspešnosti zavádzania a využívania Business Intelligence v riadení podnikov - Čarnický, Štefan
Prehľad faktorov, ovplyvňujúcich úspešnosť BI riešení, ktoré vyplývajú z poznatkov a skúseností získaných v oblasti zavádzania a využívania BI u nás a v zahraničí. Identifikácia kľúčových faktorov BI v riadení podnikov.