Domino efekt v sieťovej ekonomike - Beslerová, Stela
Vzťahy a riziká vytvárajúce domino efekt. Príčiny bankrotu v sieťovej ekonomike a navrhované záchranné opatrenia pre spoločnosti pôsobiace v sieťovej ekonomike. Udalosti, ktoré narušia materiálové toky v dodávateľskom reťazci, čo vedie k náhlemu ukončeniu pohybu tovaru.