Finančné nástroje ako dôležitý faktor rozvoja využívania obnoviteľných zdrojov energie - Czillingová, Jana
Princípy využívania podporných programov pri rozvoji využívania obnoviteľných zdrojov energie. Programy štrukturálnych fondov zameraných na podporu integrácie regionálneho energetického plánovania.