Reforma daňovej správy v Slovenskej republike - Simonidesová, Jana, 1968-
Reforma daňovej správy na Slovensku predstavuje postupnosť krokov a návrh samotnej reformy. Hlavné diferencie predložené programom UNITAS, ktoré súvisia s reformou daňovej a colnej správy (sociálna poisťovňa, zdravotná poisťovňa, orgány verejnej správy).