Prínos zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia v medzinárodných daňových vzťahoch - Huba, Peter
Problematika a riešenie medzinárodného dvojitého zdanenia. Účinok daňových zmlúv medzi štátmi, ktorý má vplyv na prílev zahraničných investícií a rozdelenie daňových príjmov medzi zmluvnými štátmi.