"Throughput accounting" ako nástroj manažérskeho rozhodovania - Popesko, Boris
Teória obmedzení (Theorie of constraints, TOC). Základné princípy Throughput accounting (prietokové účtovníctvo). Kalkulácia podľa Throughput accounting. Výkazy Throughput accounting. Výhody a obmedzenia Throughput accounting.