Standardy vzdělávání v sociální práci a jejich naplňování v praktickém vzdělávání studentů sociální práce na katedře sociální politiky a sociální práce FSS MU Brno - Punová, Monika
Základné charakteristiky českých a medzinárodných štandardov vzdelávania sociálnych pracovníkov na bakalárskom stupni vysokých škôl. Praktické vzdelávanie a uplatnenie študentov sociálnej práce v praxi.