Vedenie daňovej evidencie - Varinská, Katarína
Kto môže viesť daňovú evidenciu v zmysle zákona o dani z príjmov. Možnosti vedenia daňovej evidencie. Obsah daňovej evidencie. Forma daňovej evidencie. Výsledkom daňovej evidencie by mal byť správne stanovený základ dane z príjmov, ktorý podnikateľ vypočíta ako rozdiel zdaniteľných príjmov a výdavkov získaných z daňovej evidencie.