Inovácie malých a stredných podnikov - hnací motor ekonomík, ich marketingu a predaja - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Inovačné aktivity MSP. Problémy a faktory ovplyvňujúce inovačné aktivity MSP. Podpora inovácií v MSP. Inovačná kapacita firmy.