Legislatívna úprava elektronického podnikania - Hrušovská, Dana, 1964-
Elektronický obchod ponúka mnoho potencionálnych výhod pre spotrebiteľov a obchodníkov. Komisia EÚ navrhuje 16 opatrení na zdvojnásobenie objemu internetového maloobchodného predaja do roku 2015 prostredníctvom lepšej ochrany a informovanosti spotrebiteľov. Vízie a úlohy pre Radu Európskeho parlamentu do budúcnosti.