Immigration Issues in Slovak Politics - Billý, Ľubomír
Problém imigrácie v slovenskej politike. Príčiny slabého dopadu imigračnej politiky na slovenskú politiku. História imigrácie na Slovensku. Vzťah väčšinovej populácie na Slovensku k imigrantom. Možný budúci vývoj tohto problému.