Controlling duševného vlastníctva a výkonnosť podnikov - Matušovič, Martin
Špecifiká organizácie v oblasti duševného vlastníctva ako komplex organizačných opatrení, ktoré smerujú k zabezpečeniu podmienok pre vznik nových produktov duševného vlastníctva, ich efektívneho využitia, ochrany a zdokonaľovania.