Návrh na vytvoření bankovní unie v EU a problémy její realizovatelnosti - Mráček, Karel
Spoločný európsky bankový dohľad. Spoločné pravidlá fungovania bánk. Spoločný európsky systém poistenia vkladov. Kľúčový problém morálneho hazardu.