Štíhla výroba: prispôsobená požiadavkám zákazníka - Brezovský, Jozef
Filozofia štíhlej výroby (lean manufacturing). Začiatky štíhlej výroby v 90. rokoch v japonských automobilkách. Funkčnosť štíhlej výroby podmienená vysokým štandardom podporných firemných procesov. Vytvorenie mapy toku hodnôt (VSM) a identifikácia plytvania. Štíhla logistika. Implementácia štíhlej výroby a štíhlej logistiky v praxi. Štíhla výroba a firemná kultúra.