Zobrazenie koncepcie transferov v účtovných jednotkách ústrednej správy - Mráziková, Janka
MF SR vydalo opatrenie (MF SR č. MF/16786/2007), ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy a vyššie územné celky.