Atraktívnosť regiónov Slovenska v cestovnom ruchu z hľadiska dopytu obyvateľov Českej republiky - Pompurová, Kristína
Skúmanie atraktívnosti Slovenska z hľadiska potenciálneho dopytu turistov z Českej republiky. Výsledky dotazníkového prieskumu. Sledované obdobie: 2000-2011. Závery z prieskumu.