Kultúrne a kreatívne odvetvia a cestovný ruch - teoretické koncepcie a prax - Mišúnová, Ema
Modely kreatívnych a kultúrnych odvetví. Cestovný ruch a kultúrne a kreatívne odvetvia v Európskej únii a na Slovensku. Zelená kniha o uvoľňovaní potenciálu kultúrnych a kreatívnych odvetví. Štruktúra kultúrno-kreatívneho cestovného ruchu Slovenska. Projekt Košice Interface 2013. Kreatívny priemysel - súčasť Plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja hl. mesta SR Bratislavy na roky 2010-2020.