Rozvoj zaměstnanců - účinný prostředek proti nedostatku talentů - Halbrštát, Jiří
Rozvoj firiem silne brzdí nedostatok ľudí s potrebným profilom. Požiadavky firiem na zamestnancov sa s technologickým pokrokom stále rýchlejšie menia.