Most mezi HR a byznysem - Toman, Josef
Kompetenčné modely - pomáhajú optimalizovať previazanosť a štruktúru ľudí vo firme tak, aby sa využil ich potenciál. Príklad zostavenia kompetenčného modelu. Kompetencie podľa požiadaviek klientov.