Návrhy změny výplaty příspěvku na péči - podnety k odborné diskusi - Horecký, Jiří
Varianty návrhov Českej Asociácie poskytovateľov sociálnych služieb o financovaní systému sociálnych služieb tak, aby boli vytvorené lepšie podmienky ich poskytovania pri zabezpečovaní individuálnych potrieb klientov.