Společenská odpovědnost firem a sociální pilíř - Nárožná, Renáta
Vymedzenie pojmu CSR (corporate social responsibility). Ekonomická a sociálna rovina CSR. Environmentálná rovina CSR. Pojem sociálna integrácia.