Podpora sociálně znevýhodněných romských žáků středních škol a studentů vyšších odborných škol - Břečková, Gabriela
Vzdelávanie rómskych detí a dotačný program na podporu rómskych žiakov stredných škôl v Českej republike. Identifikácia, efektívnosť a využitie dotačného programu. Výsledky výskumu uskutočneného v rámci Juhočeského kraja v ČR.