Ekonomika sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením - Janýška, Antonín
Financovanie sociálnych služieb a ich kvalita zostávajú na okraji záujmu ekonómov, čo môže byť spojené s ich orientáciou predovšetkým na spotrebu, respektíve na uspokojovanie potrieb užívateľov sociálnych služieb. Problémy financovania sociálnych služieb v Českej republike.