Integračné väzby controllingu - Poniščiaková, Oľga
Funkcie riadenia pri procese zavádzania kontrolingu do podnikovej praxe. Nové možnosti prinášajúce výsledky podnikateľských aktivít, odkrytie budúcich rizík a plánovanie ďalšieho vývoja podniku.