Nové pravidlá fakturácie platné v SR od januára 2013 - Mateášová, Martina, 1979-
Očakávaný efekt z transpzície fakturačnej smernice. Definícia faktúry. Elektronická faktúra. Obsah faktúry podľa par. 74 zákona o DPH.