Analýza řízení rizik sektoru stavebních spořitelen v České republice - Horváth, Roman
Teoretické aspekty risk managementu stavebných sporiteľní s dôrazom na likviditné a úrokové riziko. Empirická analýza stability úrokových sadzieb stavebných sporiteľní v porovnaní s komerčnými bankami v Českej republike.