Inovačný systém cestovného ruchu - Murínová, Simona
Teoretické východiská inovačného systému v cestovnom ruchu a prehľad názorov odborníkov na skúmanie inovácií v cestovnom ruchu zo systémového hľadiska. Inovácie v cestovnom ruchu sú považované za zdroj konkurencieschopnosti nielen na úrovni podnikateľských subjektov ale aj na úrovni jednotlivých cieľových miest.