Daňové zaťaženie v krajinách V4 - Zlaczká, Veronika
Analýza vývoja daňového zaťaženia v členských krajinách V4 v období rokov 2001 až 2010. Pri analýze daňového zaťaženia členských štátov sú v príspevku využité implicitné sadzby dane zo spotreby, práce a kapitálu.