Atribúty a faktory vystupujúce pri výbere hotelového zariadenia a ovplyvňujúce imidž hotela - Žažová, Katarína
Atribúty a faktory, ktoré sú analyzované v prostredí hotelových zariadení. Poznanie správania sa zákazníkov či hostí pri výbere hotelového zariadenia. Dôležitosť poznania týchto atribútov v súvislosti s vytváraním imidžu hotelov.