Manažérska práca a jej organizácia - Lipták, František
Aktuálnosť zdokonaľovania organizácie manažérskej práce. Podnety z prác J.A. Komenského. Podstata organizácie manažérskej práce. Nádväznosť na pridružené disciplíny a metódy riešenia. Vlastnosti pojmu organizácia a organizovanie.