Outsourcing v praxi slovenských podnikov - Badáňová, Lucia
Pojem outsourcing. Súčasný stav prístupov k outsourcingu podnikových procesov. Výskum využitia outsourcingu podnikových procesov v praxi slovenských podnikov.