Preddavky na daň z príjmov fyzických osôb na rok 2013 - Brnová, Miroslava
Preddavok na daň z príjmov je povinná platba na daň, ktorá sa platí počas zdaňovacieho obdobia, ak skutočná výška dane za toto zdaňovacie obdobie, nie je ešte známa. Ilustračné príklady.