Inovácie služieb ubytovacích zariadení hotelového typu v Slovenskej republike - Orieška, Ján
Inovácie ako faktor rozvoja ubytovacích zariadení a zároveň zdroj konkurencieschopnosti. Dotazníkový prieskum inovácií služieb ubytovacích zariadení hotelového typu v SR, poukázanie na motiváciu inovácií, postup zariadení pri ich zavádzaní a ich intenzitu. Charakteristika výskumnej vzorky. Výsledky prieskumu.