Teória vedenia ľudí "cesta-cieľ" a jej aplikácia v praxi - Priečková, Katarína, 1983-
Čiastkové výstupy v rámci riešenia grantovej úlohy sú orientované na zisťovanie výskytu jednotlivých štýlov vedenia ľudí, ktoré sú definované v rámci tzv. modelu "cesta - cieľ", alebo tiež Housov-Evansovho modelu.