Informančná podpora riadenia skladového hospodárstva - Blašková, Eva
Nástroje, pomocou ktorých sa dokážu lokalizovať a sledovať skladové zásoby v aktuálnych cykloch. Skvalitňovanie a riadenie na všetkých úrovniach v oblasti skladového hospodárstva. Dôležitosť informačného zabezpečenia pre manažment podniku v súčasnom období.