Odpočet DPH pri preprave tovaru - Rabatinová, Marcela, 1977-
Odpoveď na otázku: Je správny postup odpočítania DPH pri preprave tovaru z Európskej únie, ktorú zabezpečuje pre slovenskú spoločnosť - platiteľa DPH, tuzemský prepravca a následne ju slovenskej spoločnosti fakturuje s DPH? Uvedený tovar sa používa na podnikateľské účely.