Faktúra za odpredaj know-how - Rabatinová, Marcela, 1977-
Odpoveď na otázky: Slovenský platiteľ DPH kúpil od kórejského platiteľa DPH know-how, ten mu ho fakturoval s kórejskou DPH, je to správne? Aké povinnosti, resp. možnosti má slovenská spoločnosť z pohľadu DPH?