Zmeny v uplatňovaní paušálnych výdavkov od roku 2013 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Zmeny, ktoré priniesla novela zákona o dani z príjmov č. 239/2012 sprísňujú a obmedzujú uplatňovanie paušálnych výdavkov u fyzických osôb - podnikateľov i nepodnikateľov. Vo väčšine prípadov znamenajú vyššie daňové zaťaženie pre daňovníkov.