Proces plánovania cien v doprave - Slaninková, Jana
Prognózovanie cien v doprave s využitím vedeckých metód prostredníctvom lineárnej priamky i polynomickou funkciou a vypracovanie návrhov a odporúčaní z hľadiska dopravného podniku.