Analýza vybraných faktorov interného podnikateľského prostredia rodinných MSP v SR - Kovalev, Andrej
Vybrané faktory interného podnikateľského prostredia v rodinných MSP, ktoré určujú rozvoj činnosti MSP alebo brzdia rozvoj ich činnosti. Súhrnné výsledky skúmaných podnikov ukazujú, ktoré zložky vnútorného prostredia podniku najviac ovplyvňujú podnikanie rodinných podnikov na Slovensku.