Personálny audit ako málo využívaný nástroj riadenia podnikov v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Súčasný stav využívania personálneho auditu ako nástroja riadenia v podnikoch pôsobiacich v Slovenskej republike. Výsledky dotazníkového prieskumu využívania personálneho auditu v malých a stredných podnikoch v SR.