Důchodová reforma - zavedení fondového důchodového pilíře a reforma penzijního připojištění - Kubátová, Irena
Reforma dôchodkového systému v Českej republike. Transformačné projekty a pokračovanie licenčného riadenia k udeľovaniu povolení k činnosti dôchodkových spoločností.