Najväčší stimul, ktorý môže znovunaštartovať Európu stanú sa súkromné investície motorom zotavenia HDP? - Labaye, Eric
Najväčší priestor pre obnovenie súkromných investícií existuje v kapitálovo intenzívnych sektoroch, v ktorých zohráva vláda významnú úlohu regulátora. Odstránením regulačných bariér môžu vlády presvedčiť firmy, aby uvoľnili hotovosť a otvorili tým priestor toku investícií.