Výhody a úskalia registrácie ochrannej známky Spoločenstva ako zvládnuť dôležité fázy a vyhnúť sa rizikám zložitého procesu - Blaško, Rastislav
Príprava na registráciu ochrannej známky Spoločenstva si vyžaduje oboznámiť sa s celým procesom fungovania úradu OHIM (Office for Harmonisation in Internal Market) so sídlom v Alicante v Španielsku. Výhody ochrannej známky Spoločenstva (Community Trade Mark - CTM).