Interné a externé hrozby v oblasti bezpečnosti IT - Černý, Matej, 1982-
Súčasný stav riešenej problematiky interných a externých hrozieb bezpečnosti IT. Odporúčaný rámec na kontrolu a minimalizáciu interných hrozieb. Model informačnej bezpečnosti. Vývoj hrozieb v oblasti IT pre organizácie a ich prieskum. Porovnanie vývoja interných a externých hrozieb v čase. Spôsoby obrany pred hrozbami.