Riadenie kontinuity spoločnosti - Ondrášová, Iveta
Business Continuity Management (BCM) verzus informačná bezpečnosť na Slovensku. Čo je to BCM systém. Návratnosť zavedenia BCMS. Štandardy pre BCM. Implementácia BCMS vo vybraných spoločnostiach a v UniCredit Bank Slovakia.